Voeding

Lukt het u niet om blijvend af te vallen?

Heeft u moeite met al die lastige diëten? Weg ermee!

 

Gezonde voeding

Een gezonde leefstijl wordt in hoge mate bepaald door goede voedingsgewoonten. Wie gezond, vitaal, energiek en slank wil worden of blijven, moet in veel gevallen anders en slimmer eten. BroFit zal u helpen uw lifestyle aan te passen. Samen brengen we u naar een gezond lichaam en geest.

 

BroFit Personal Training biedt hulp zonder uw eetpatroon radicaal om te gooien. En geen gebruik te maken van pillen, maaltijdvervangers of andere hulpmiddelen die het jojo-effect bevorderen. Wij stellen samen een protocol op dat bij u en uw leefstijl past en waarin alle vitamines, mineralen, eiwitten, suikers en vetten inzitten die het lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. 

 

Een nieuw leefpatroon 

Een geleidelijke aanpassing van uw voedingsgewoonten biedt de grootste kans op succes. De basis blijft hetzelfde, dus iedereen in het gezin kan gewoon mee-eten. U hoeft niet anders, apart of duurder te gaan koken. U leert stap voor stap gezondere keuzes te maken, beter te eten en voor u het weet is het een gewoonte. Een patroon waar u zelf achter staat en die u betrekkelijk eenvoudig vol kunt houden.

 

 

"Een kleine aanpassing maakt een groot verschil!"

 

 

Wilt u voedingsadvies?

Heeft u een vraag of opmerking? Wilt u meer weten over onze aanpak? U kunt ons vrijblijvend een mailtje sturen op info@brofitpersonaltraining.nl of ga naar contact.