Basic Bootcamp

  • Actief bewegen in de buitenlucht
  • In groepsverband je conditie en je (spier)kracht verbeteren
  • Fit en soepel worden (of blijven)
  • Op je eigen niveau trainen
  • Afwisselende en uitdagende trainingen o.l.v een ervaren en professionele trainer
  • Complete work-out voor lichaam en geest

 

Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een trainer. Is binnen in een sportschool zitten niks voor jou? Wil je fit, sterk, soepel, strak en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is Bootcamp echt iets voor jou. De BroFit Bootcamp trainingen bestaan o.a. uit: hardlopen, interval en fitnessoefeningen in de natuur. De ideale work-out om je sterk, strak, slank en energiek te laten voelen.

 

Onze trainers zijn opgeleid om deelnemers met verschillende niveau's goed te kunnen begeleiden. Door deze combinatie van deelnemers in een training hebben wij gevarieerde groepen tijdens de training. (minimale leeftijd 16 jaar)

De Bootcamp trainingen vinden altijd plaats in de buitenlucht. De trainingen worden gegeven in een uitdagende omgeving. Door o.a. het gebruik van je eigen lichaamsgewicht, de bankjes in het park, de traptreden en het mulle zand wordt de omgeving volledig benut. 

 

Wilt u bootcamp of graag een proefles?

 Heeft u een vraag of opmerking? Wilt u meer weten over onze aanpak? U kunt ons vrijblijvend een mailtje sturen op info@brofitpersonaltraining.nl of ga naar contact.


BroFit is een exclusief personal training bedrijf met een privé studio in Lonneker. Wij zijn een “life-changing” organisatie en streven naar het behalen van extreme, maar vooral ook duurzame resultaten bij onze cliënten. Ons team van trainers is van zeer hoge kwaliteit op het gebied van kennis, ervaring, inspiratie en passie.BroFit Personal Training

Schuttekamp 16

7524 BL Lonneker 

 

Tel: (06) 13981507  (06) 21667599

Email: info@brofitpersonaltraining.nl

 

Bank: NL63INGB0006570636 

BTW: 854082189B01

KvK: 60838787